Lukijat

torstai 6. lokakuuta 2016

Itsearviointi

Pohdintojani some tutuksi kurssista.

Tein annetut tehtävät aikataulussa ja kommentoin postauksia aika runsaasti. En kuitenkaan ihan jokaista. Postailin itse hieman enemmän kuin sen kaksi viikossa, mutta en saanut juurikaan kommentteja (tämä tietysti hieman söi motivaatiota). Tämän kuitenkin ymmärrän, koska seurattavia blogeja oli niin monta, ja kuten aiemmin sanoinkin, meni kommentoihin melko paljon aikaa. Itse tarkistin sivuston vähintään kaksi kertaa päivässä, ja tuhrasin ehkä hieman liikaakin aikaa kaikenlaiseen nyhräämiseen.

Koska en ole ollut somen suuri hypettäjä niin voin todeta että opin somesta melko paljon .
Oivalsin myös sen, että uusia sovelluksia tulee koko ajan lisää, ja on ihan ok ettei kaikkia ota haltuun.

Niin kauan kuin opintotahti on näin tiukka, niin pysyttelen FB:ssa, Instassa ja WA:ssa.
Videokuvan editointia haluaisin oppia, ja yleensä videointiin liittyviä juttuja.
Koska vanhat silmät eivät jaksa loputtomiin ruutuaikaa työn ja opiskelujuttujen jälkeen, niin otankin mielummin kontaktia ystäviini WA-puhelulla tai joskus myös skypellä. Tosin WA:lla tulee kyllä viestiteltyä melko paljon -myönnetään.

 Olen aina tykännyt vanhoista valokuvista ja historiasta. Siksi digitarinanikin on vanhahtava. En saanut siitä sellaista kuin olin toivonut, mutta siitä syystä olenkin päättänyt oppia lisää.

Iso kiitos vielä kaikille keltaisen ryhmän bloggareille sekä opettajille, ja erinomaisen ihanaa ja kirpakkaa syksyä kaikille!


Pieni Digitarina
https://1drv.ms/v/s!AjZ7E8dzsS-IcqOq6lJZGD1oHPQ



2 kommenttia:

  1. Kiitos arvioinnistasi! Olit ilahduttavan aktiivinen koko kurssin ajan. Se on varmasti auttanut uusien oppien kerryttämisessä. Onnistuit hienosti myös digitarinasi kanssa.

    Jos virallinen palautteesi on vielä antamatta, tee se nyt: https://e-lomake.haaga-helia.fi/lomakkeet/10901/lomake.html#COM8HH003-12.

    VastaaPoista
  2. Heips, ja kiitos palautteesta. Laitan varmasti virallisen kurssipalautteen :)

    VastaaPoista